“Procedura 3TO Spange este alternativa interventiei chirurgicale in tratarea unghiei incarnate”.

Din pacate inca, persoanele care sufera de unghie incarnata apeleaza la operatii chirurgicale extrem de dureroase prin reducerea patului unghial sau prin inlaturarea completa a unghiei.

Acestea se efectueaza sub anestezie locala. Recuperarea impune anumite restrictii. Unghiile care se regenereaza devin mai inguste dar rata de recidiva dupa aceasta interventie este destul de mare.

3TO Spange este o solutie de succes si de durata in corectarea unghiei incarnate prin aplicarea pe unghie a unor fire subtiri de metal (similare aparatului dentar) care corecteaza directia de cresterea a unghiei. Unghiile deformate sau incarnate vor creste natural si sanatos. Prin aceasta metoda operatiile pot fi evitate . Sarmulitele Spange sunt confectionate dintr-un metal flexibil, compatibil cu tesutul. Se personalizeaza dupa fiecare format de unghie si se aplica rapid , fara durere .Procedura dureaza cateva minute si nu restrictioneaza activitatile zilnice , sportive..

Tratamentul cu o proteza din sarme este o metoda noua in Romania si corecteaza toate formele de unghii , fie ca este vorba de unghii crescute in carne sau unghii deformate in urma unor traumatisme, lovituri sau chiar si atunci cand deformarea lor are la baza factori ereditari.

 

 

 

http://3tospange.blogspot.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s